Galeriler

Aynı Zamanda Kayıpların da Rotası: KARAKÖY-KABATAŞ

Galeri Rotası’nın dördüncüsünde Kabataş’tan Karaköy’e yürüyor, sanat mekânlarını takip ederken İstanbul’un kayıp hafızasını arıyoruz.

Londra Galeri Hafta Sonu 2024: Eleştirmenlerimiz En İyi Sergileri Seçiyor

Bu yıl 4. düzenlenen etkinliğe 130 galeri katılırken, Ben Luke ve Louisa Buck John Baldessari'den Michaël Borremans'a, Nan Goldin'den BLCKGEEZER'a öne çıkan sergilerden bazılarını derledi.

Hiç Bitmeyen Sürprizleriyle İSTİKLAL CADDESİ

Galeri Rotası’nın İstiklal Caddesi’ni merkeze alacağımız üçüncü bölümünde yer yer ara sokaklara doğru yöneliyor, çeşitli sanat mekânları arasında yürürken tarih katmanları arasında anımsadıklarımıza ve anılara bakıyoruz.

ARCOmadrid rotasını Karayipler'e çevirdi

2024 edisyonunda Karayipler bölgesine odaklanan İspanyol çağdaş sanat fuarında Latin Amerikalı sanatçılardan oluşan büyük bir grup dikkat çekiyor.

P.S. Bir Sorum Var*

Projects Spotlight, Contemporary Istanbul 18. Edisyonu’ndaki yeniliklerden biri-genç ve yeni galerilerin kendilerini daha iyi tanıtabilmelerine alan açmak amacıyla kurgulanan kategoride dünyanın farklı ülkelerinden fuara ilk kez katılacak galerileri izlemek oldu. Bu galerileri daha yakından tanımak amacıyla onlara “bir soru” sorduk.